Skip to main content

Over ons

Bij Inno-More zijn we gedreven door een passie voor innovatieve gezondheidszorg. Onze missie is glashelder: de gezondheidszorg verbeteren door het leveren van gebruiksvriendelijke, patiëntgerichte en minder invasieve producten. Hiermee helpen wij medisch specialisten bij het bereiken van betere klinische uitkomsten en patiënten bij een betere zorgervaring.

Persoonlijke service

Ons team bestaat uit specialisten met een veelal medische achtergrond. Dankzij onze kennis van de markt en de producten zijn we in staat om op een hoog niveau mee te denken en advies te geven. Je kunt ons daarom ook altijd goed bereiken. Geen keuzemenu’s aan de telefoon, maar direct een persoon met inhoudelijke kennis aan de lijn. Het opbouwen van langdurige relaties op basis van transparantie en vertrouwen is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Benieuwd naar onze werkwijze?

Ons Team

Wanda van Meer

Directeur

Youri Verwers

Sales Manager

Peter Liedorp

Adviseur

Joep Broeders

Customer Service Manager

Innovatieve producten

Innovatie is een belofte die we elke dag nastreven. Onze specialisten hebben wereldwijd hun oor aan de grond om de nieuwste innovaties in de gaten te houden. Wanneer wij een product vinden waar we volledig achter staan, gaan we door het vuur om het beschikbaar te maken voor de eindgebruikers. Daarbij zijn patiëntvriendelijkheid, kwaliteit en effectiviteit de belangrijkste voorwaarden. Wil je informatie over onze producten of wil je een product door ons laten distribueren?